God Jul!

Jag hinner  inte skriva så mycket nu, utom att jag hoppas att alla får en god jul! ♥

En egen reflexskärm

Hej igen!
Nu har jag gjort en egen reflexskärm, för er som inte vet vad reflexskärm är klicka här!
Jag gjorde min av en kartongbit och aliminuimfolie, så nu ska jag dra med syrran ut så vi kan prova den!
Resultaten får ni självklart se senare!
puss och kram ♥


Misstag gör dig inte dålig.

Hej allihopa!
Idag är det tredje advent (till er som missat det) och jag känner inte för att göra någonting idag, läsa lite, fota - det vanliga för söndagar. Jag har mycket bilder på datorn nu som jag vill visa er, de kommer idag och kanske nästa vecka.
Jag har funderat lite på att om man vill bli bra på något så måste man kämpa! Man ska inte ge upp drömmar som man har. Om jag vill bli foto-proffs så klart att jag kan bli det! Bara jag går in för det. Jag blir ofta arg när jag inte lyckas ta någon sådär jättebra bild, men sen kommer jag på att man hela tiden kommer att möta hinder, hela livet kommer att se ut som ett höjdhopp- Man kommer över eller inte. Om man kommer över blir man nöjd och glad och om man inte kommer över ribban blir man besviken och kanske arg. Man kanske vägrar hoppa igen, det tjänar ju inget till? Jo det gör det! Man måste ju hoppa igen, för nästa gång kommer man kanske över. Man blir inte bättre för att man lägger ner det. Om jag inte har lyckats med en bra bild på länge sänks mitt humör direkt, men man kan ju inte alltid flyga över ribban som bara sätts högre och högre upp? Misstag kan också göra en bra.
Nu kom jag på att jag inte har borstat tänderna än, haha så nu ska jag göra det, puss på er ♥

one, two step


Hejsan allihopa, jag vet att min uppdatering varit usel, sorry, har bara inte haft lust ♥

size dosen't matterLäserPå bilden ser ni min söta lillasyster som ofta ställer upp som modell åt mig och mina konstiga och ibland helt galna fotoidéer<3

Signe i snön
Ett litet fototips: placera aldrig motivet direkt i mitten. Pröva själva och ni märker att bilderna blir mer intressanta om man inte gör det!
Puss och kram på er ♥


RSS 2.0