VÅR!

En liten våruppdatering kan jag, så snällt skänka er :-)
Idag har jag varit ute nästan hela tiden och nu på kvällen har jag, Sara, Hanne, Axel och Calle käkat pizza, fotat och spelat kubb, mycket trevligt :)
Som ni kanske förstår har det varit väldigt varmt och jag tror att jag har fått lite färg, vilket jg har väldigt lätt för.

Jag vet att jag aldrig skriver om något intressant och har halvt som halvt lagt ner bloggandet och bloggens liv svävar i fara nu när jag, Sara, Elsa och Matilda håller på att starta en hemsida för våra foton. Jag hoppas den blir bra, vi har precis börjat med att skissa lite på designen som Elsas pappa kommer att hjälpa oss med. När hemisdan är klar kommer jag att länka till den, puss så länge!
Glad påsk, förresten! (-:

Jennifer Lawrence

Nu är det bestämt. Nu är det bestämt vem som ska spela Kattnis i Hungerspelen, om ni mot all förmodan inte vet vad Hungerspelen är så kan jag berätta att det är en bok-triologi som ska göras till film. Hon som ska spela Kattnis (huvudrollen) heter Jennifer Lawrence och kanske har ni sett henne i Winter's bone? Det är en annan film. Såhär ser Jennifer ut:
I boken beskrivs hon som mörkhårig och med olivfärgad hy, vilket inte Jennifer har. Suzanne Collins verkar nöjd i alla fall, och hennes omdömme litar jag på, haha ;)

RSS 2.0