The little things hurt so much

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....


29,A.

Hej!
Min dator funkar inte, så jag lånar brorsans därför kan jag inte lägga ut bilder! :(
På tal om bilder: idag är det sista dagen att rösta på anduenas fototävling där jag är med ;) om du inte har röstat gör det här! :) Min bild är nummer 8! :)

Remember me

Idag tittade jag och Malin (savannah var lite skeptiskt hahaha) på Remember me!
Jag hade jättelåga förhoppningar, trodde att den skulle vara töntig och förutsägbar. Men det var faktiskt mer en snyftfilm.

Handling: det handlar om Tyler (Robert pattinson) vars liv är sorgligt och han tror inte att någon förstår honom. Han vägrar släppa någon inpå livet, men allt förändras när han tvingas ihop med Ally. Dom dras till varandra men ska sanningen tillslut splittra dom?

Omdömme: Filmen var väldigt fin.

Skådis: Robert pattinson är inte bara snygg, han är en grym skådespelare också! Jag älskar honom och allt han säger låter inte som en klyscha utan han får det att låta som om det kommer från hjärtat....!


älskar denna film!

Han är snygg även om han är blodig och sönderslagen ;)

lycklig

Hej! Känner mig bara så himla lycklig just nu!!
Fast saker har skitit sig idag. Men när jag var med Savannah och Malin blev jag glad :D<3
Sedan jag kom hem har jag vandrat runt i ett lyckligt moln utan andledning! Så himla skön känsla!
Puss på er alla!<3

Rösta på min bild!

Jag blev en av de 8 finalisterna i Anduelas fototävling!!
Tryck här för att rösta på min bild!


1 2 3 :)

Hej

1.
Igår var jag på bibblan, lånade en bok som jag kommer skriva mer om när jag läst ut den, också står jag i kö till "fruset blod" längtar tills jag kan hämta den :D

2.
Idag ska jag ner till stranden och sen ska jag på bio! :D
Vampyrer suger (det låter dumt på svenska säger häldre Vampire sucks) skriver mer om det också när jag kommer hem eller imorgon.

3.
En sak till. Jag kommer att fortsätta blogga när skolan börjar men kanske inte lika mycket, beronde på hur mycket läxor vi får.
Hejdå!

Det är synd om dig.

Ja, det är synd om dig.
Allt i ditt liv är förstört.
Inget gott alls.
Bara sorg och problem som du inte kan lösa.
Det regnar varje dag över dig.
Tårar och sorg är de ända som är vid din sida.

Eller...

Det är inte ödet som bestämmer hur lycklig du är.
Det är inte andra som gör ditt liv hemskt.
Det är du.

Det är synd om dig för att du bestämmer det.

// Alicia


Ny header!

Hej! Har gjort en ny header! Det var ganska svårt och tog lång tid. Men nu är jag nöjd! Vad tycker ni om den?

Fototävling!

Jag är med och tävlar hos Anduena om ett valfritt soft focus filter från Tvspelsweb. Tävlingen hittar du här.
Bilden jag deltar med:

Bilder

Törst, vampire academy Richelle Mead

Rose (halvvampyr) och Lissa (vampyr) har rymt från skolan och varit på flykt i två år. Men när beskyddarna sätter stopp för det och de förs tillbaka till skolan Vampire academy är inget som det ska, de är inte lika populära som dom var innan dom lämnade skolan, och det verkar som om någon är ute efter att förstöra för Lissa och Rose. Någon vet om deras hemlighet, någon vill åt Lissas begåvning.

Boken är bra skriven och jag gillade den väldigt mycket.

- boken påminner för mycket om Harry potter tycker jag.
- som jag sagt tidigare gillar jag inte när killen ska vara mystisk och svår.
+ boken var otroligtfängslande och jag släppte den inte ifrån mig.
+ jag älskar Roses personlighet! Hon är modig, hon tvekar inte för att kaxa emot, hon är självständig.

Jag vill börja läsa tvåan som heter "fruset blod" så fort som möjligt!


Detta fält måste fyllas i.


Hej, lyssnar på Tokio Hotel nu och sen tänkte jag dra med mig syrran till skogen, där vi ska fota.
Jag lade ut lite bilder innan som ni säkert vet, och har vattenstämplat dom, men jag kommer nog inte göra det med alla bilder, för det tar tid. Komentera gärna bilderna jag lägger ut på bloggen för då blir jag glad ;)

2 pics again


two pics ;)

 


Bilderna är helt oredigerade- förutom vattenstämplingen-


hahahahaha, parody på justin bieber


9 dagar kvar..

Hej! Snart börjar skolan! :( Sommarlovet har sprungit iväg och jag har haltat efter och ropat: "hallå, vänta på mig!" Så känns det alltid, men så är det inte. Jag har gjort mycket kul i sommar. Jag vill såklart träffa alla kompisar igen, men skolan är tråkig och jag bävar inför att börja andra året på getingeskolan. Men jag ska egentligen inte klaga, skolan är okej och jag har alltid kompisar vid min sida som jag allt bättre ♥

Men det är fortfarande 9 dagar kvar och sommaren fortsätter även fasst inte lovet gör det!


Fest ikväll :)

Hej! nu ska jag börja göra mig iording, för ikväll ska jag på fest hos issabella!
kommer bli mycket kul, vi hörs sen puss Alicia


Snygg Joyce Carol Oates

"Han var en i grabbgänget, en idrottskille. Om han inte var det. vad var han då?

Några i skolans simlag tycker att de har fått orättvist sänkta betyg av engelskläraren. De lämnar anonyma brev till rektorn med homoporrbilder för att sprida det ogrundande ryktet att läraren är gay. Omedelbart slår järngrindarna igen och polis kallar till ensklida samtal och förhör. I stormens öga står Darren Flynn, 16 år, supersnygg, och samvetsgrann. Han simmar i simlaget, är en bra kille, omtyckt av alla. Darrens ena hemlighet är hans upproriska sexualitet. Darrens andra hemlighet är att engelskläraren gav honom skjuts hem en kall och snöig februarikväll efter skolan. Och att Darren kände vibbar- han anade att läraren ville säga något."

Boken är bra skriven och jag tyckte om den. Den är hemsk och stark. Den visar vad status innebär och att stå emot grupptrycket. Mycket bra bok. 3.5/5 poäng!


"vem fan vet hur det ska gå..."

Tårar som aldrig slutar rinna, kärlek som aldrig dör.
Vad som än händer är du alltid en del av mitt liv, och när jag tittar tillbaka på det ser jag först glädje sedan sorg sedan en blandning av båda. Glädje är för den tid vi hade tillsammans, sorg för det som gjorde så att vår glädje fick ett slut. Varje natt innan jag somnar tänker jag på dig. också när jag somnat leder mina tankar in på dig. Jag kan inte blunda, jag kan inte se, jag kan inte fly, sorgen hinner ikapp mig hur jag än gör. Men alla sagor får ett slut, men vår saga avslutades inte med " sen levde dom lyckliga i alla sina dar" utan vår avslutades: "Dom får lära sig att vara lyckliga utan varandra och vem fan vet hur det ska gå."

Jag blundar och tänker jag älskar dig, jag saknar dig, jag behöver dig. Men jag är egoistisk. Du är lycklig där du är nu och du ska stanna där, långt ifrån smärta och sorg.


Besöksrekord!

hej allihopa! Blev nyss jätteglad för en komentar jag fick på bloggen! ♥
Iallafall så tänkte jag skryta lite om att jag har besöksrekord på hela 41 orginella visningar! :D Grattis till mig och hoppas att alla får en bra dag <3


Om jag stannar, Gayle Forman


"På en sekund förändras allt...
Mia minns inget från olyckan, hon vet bara att hon färdades i bilen på sladdriga vintervägar tillsammans med sin familj. Så plötsligt kan hon se sig själv genom bilens krossade vindruta, ligga svårt skadad och medvetslös.
Hon hör Beethovens toner fortsätta strömma genom bilradion, och blandas med ljudet av sirenerna.
Under de 24 timmar som följer får vi genom Mias tankar och tillbakablickar lära känna hennes liv och hennes val.
Och nu står hon inför det svåraste valet av alla - leva vidare trots hon har förlorat sin familj eller... släppa taget?"

Favorit citat från boken: " jag är inte säker på att det här är en värld som jag hör hemma i längre. Jag är inte säker på att jag vill vakna upp igen."

Jag gillade boken för att den var så stark. Men eftersom Mia inte känner känslor när hon är "död" alltså innan hon väljer om hon ska stanna eller inte, det gör att boken blir lite tråkig. Plus att den var lite seg ett tag när det hela tiden var tillbakablickar på hennes liv. Men annars är boken jättebra! Den får en att tänka på hur bra man har det och att man inte ska ta det för givet.


Vattenstämpel på vinterbilder ;)

hej! jag ska börja vattenstämpla mina bilder nu och jag provade lite:


Ni ser ju inte att sista bilden är från i vintras men jag skrev vinterbilder iallafall.
Jag vet- det känns avlägset med så mycket snö och kyla! Men till huvudsaken:
jag har ju högerklicks-skydd på bloggen (prova högerklicka? hihhihi) men mina bilder kan fortfarande bli "bestulna" så  jag tänkte börja med detta nu lite smått. Puss och kram!

Sommaren jag blev vacker, Jenny Han...


... är en bok som jag har läst nu i veckan. Den handlar om Belly som går igenom den otroligt jobbiga tonåren.
Just denna sommaren förändras allt! Belly, hennes mamma och storebror spenderar sommaren hos deras gammla vänner, Jeremiah, Conrad. Allt förändras mellan personerna och man skulle kunna kalla det triangleldrama.
Jag kunde inte slita mig från boken, och ja tyckte att den var väldigt bra, utom en sak: Det är att killen huvudspelaren älskar ska vara mystisk och svår. Det störde jag mig på också i den här boken. Boken får 3.5/5 i poäng! Detta är absolut en bo jag rekomenderar till er och till alla!
puss.

Låt sista bladet falla

I see you. I hear you. I love you.

Vilken väg jag än går, leder den till dig. Hur mycket jag än blundar, ser jag dig.
Mitt hjärta bankar ditt namn och leder mig till dig.
Varje dag är en klocka som räknar ner dagarna vi har tillsammans. Varje ros kommer vissna. Varje hjärta slutar slå. Men sålänge du håller i min hand står tiden stilla, klockan slutar slå, mitt hjärta likaså.

Att se sorg i dina ögon är det värsta som finns. Men vår saga kommer sluta lika bra som alla andra, du är min prins. Om jag kunde önska en enda sak, skulle det vara att göra dig lycklig igen- göra dig till en blommande blomma. Livet och kärleken går vidare, även fasst vi inte vill- tiden fångar oss till slut. Men hur det än blir är du den vackraste rosen i världen. Så stäng dina ögon och låt sista bladet falla.


Ny favoritlåt!

Kent- utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

<33

© aliciaChange.


ovanför är bilden från förra året, nedan:bilden från iår.


Förändrats ganska mycket, right? ^^ Jag är så trött på att folk dömmer en för hur man var för typ två år sen! Jag har förändrats! Jag är samma, men ändå inte. Men jag är nöjd med att jag har förändrats. Inte för att jag inte gillade den "andra jag"- alla går igenom olika perioder i livet, då hade jag en, nu har jag en annan. Nu vet jag vilka personer jag litar på och vilka jag inte gör. Alla som känner mig tillräckligt väl vet "vem" jag är nu, och med det menar jag att dom vet hur jag tänker och reagerar och dom har fattat att det är annorlunda mot hur jag var då. Jag vet inte vad jag ska säga, dömm mig inte? nej det låter för hårt. Jag vill bara ha sagt detta: jag har förändrats! Alla gör det, vare sig man vill eller inte. Saker som händer i livet gör att man blir den man är, och som jag sa innan har man olika faser i livet som också förändrar än. Synen på allt och alla förändras. Jag känner tillochmed att jag har förändrats mycket bara under sommaren. Jag hade en kompis och när vi inte träffades på ett halvår förändrades allt. Mycket sorgligt. Vi båda förändrades och gled ifrån varandra. Ibland saknar jag henne. (vem fan ljuger jag för? jag saknar henne jättemycket!) Men när jag tänker på att hon inte är samma person längre försvinner saknaden, men bara lite, för jag saknar ju hur vi hade det då. Jag kan också inte låta bli att tänka på att om vi hade fortsatt träffas kanske vi hade varit vänner nu. För då kanske vi hade förändrats tillsammans och då blir det på ett annat sätt.

Men livet och kärleken går vidare hur mycket du än sörjer.

Kanske har allt lett till något bra ändå, jag menar med att alla förändras. Det är ju något bra också. Ibland. Det beror på vilket håll man ser det från. Min förändring är bra. Tror jag.

RSS 2.0