Slänger alla läxor i papperskorgen

Heeej! 
Det första två veckorna i skolan, och jag är överöst med läxor. Först pluggar man hela dagen på lektionerna och sen när man kommer hem så tänker man: "oo vad skönt att vara hemma och slippa allt plugg... Juste, jag har tio böcker hemma också..." och så sitter man och pluggar hela eftermiddagen (typ). Det är tröttsamt, och ibland känns det som om det ändå inte betyder något att plugga och få bra betyg 'jamen du får ett bra jobb!' SO WATH? Allt handlar ju bara om framtiden hela tiden, plugga nu så att du klan få ett bra jobb när du bli vuxen, jobba hårt så att du har mycket pengar som pensionär, och sen då?

Förlåt för mitt lilla utbrott, jag antar att det bara känns så just nu. En tillfällig plåga alltså ^^ Plus att jag har en känsla för att gå in i saker lite väl mycket när jag skriver, bara för att jag tycker det är så roligt ;)

Har precis varit och sprungit en runda, härligt! Det är otroligt skönt att springa nu på hösten när det är så syrerik luft!

Xoxo
P.S!!! Kom precis på det! Har en liiiiiiiten bild i tidningen idag, i kulturdelen, kolla in krönika och leta efter en bild på en stjöstjärna. Jag hade tänkt mig fler av bilderna jag skickade och det hade mamma också men sen fick det inte plats i hallandsposten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0