Copyright

hhheeejj!!!
För två veckor sen upptäckte jag något fruktansvärt (:O), de flesta av er vet säkert redan eftersom det spred sig rätt snabbt, vilket aldrig var min avsikt hehe ;)
Jag var inne på dayviews och såg att en tjej som jag kände lite grann hade lagt upp en bild som liknade min, jag klickade på den och såg att det var min bild! Hon hade skrivit att det var hon som tagit bilden också. Gissa min reaktion? Haha jag blev aningen förbannad och pratade ursinigt hea kvällen om hu fel det var och hur mycket jag skulle ge igen (ursäkta min frispråkighet eller vad det heter). Vad som gjode mig ännu mer förbannad var att henes vänner hade skrivit att hon var en underbar fotograf och så vidare och hon bara tackade och tog emot.
Jag pratade med henne nästa dag och allt löste sig, sen rann all ilska bort och jag tyckte nästan att det var smickrande, hon tyckte ju om bilden. Anledningen till att jag skriver om detta är att det är ett viktigt ämne. Hädanefter ska jag vattenstämpla mina bilder, särskilt dom på hemsidan. Det är nästan samma sak som med musik och film, det är ju det många debatterar om, piratkopiering och sånt. Hade jag varit en artist hade jag ju velat ha betalt för att folk lyssnar på min musik, eller i alla fall att dem lyssnade på ett lagligt sätt. Men jag köper aldrig skivor, (Kent- you are my only exception) och det är nog inte många i min ålder som gör det heller, de flesta köper på internet och det är ju bra, och så finns ju spotify och liknande, där man betalar för att få premium så att man kan lyssna utan reklamavbrott. När jag köpte min mobil så ville jag kunna ha spotify på mobilen och då fick jag gratis i sex månader, antar att jag kommer att fortsätta att betala sen...
Plötsligt blev jag väldigt trött på att sitta här, seeeYa!
P.S: Bilden liknar den som blev "bestulen" (hihi) men detta är en annan, vad tycks om den? :-)

Kommentarer
Postat av: Jenni

Jag köper bara Eric Saades skivor !! :DD Looooooooooovee it <3333

2011-09-10 @ 13:17:47
URL: http://jennix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0